

Tein Luciapullia, ihan sahramin kanssa. Huomasin, että sahramin annostelussa pitää olla tosi tarkkana. Ja

Kodin Kuvalehdestä (24/2009)löysin ihanan Savuporokakun reseptin.
- Pohjassa 150g murskattuja hapankorppuja ja desi voisulaa.
- Täytteessä 200g kylmäsavuruohetta, sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja, kurkkusalaattia, tuorejuustoa, kermaviiliä, 4 dl vispikermaa, persiljasilppua. Täyte kiinteytetään 5 liivatelehdellä ja maustetaan mustapippurilla.
- Päälle puolukkakiille, jossa 5 dl puolukkkamehua, joka hyydytetetään 4,5 liivatteella.
Toteutin sen. Onnistui yllättävän hyvin.
Laitoin kruunun päähäni ja kutsuin naapurit kylään. Hyvää Lucian päivää!

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti