keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kalakukkoa Shanghaihin

Shanghain maailmannäyttelyssä ei ole unohdettu suomalaista ruokakulttuuria. Tykkään tästä videosta, vaikka se typistääkin syömisemme pitkälti kalakukkoon (jota ainakaan minä en kyllä syö koskaan, pakko tunnustaa). Näiden jannujen lystikkäin oivallus on se, että luontoäiti on paras suomalainen kokki!

4 kommenttia:

 1. Ihanan hauska video:D Luontoäiti onkin paras kokki Suomessa,tosin kokkailuaika on aika lyhyt(kesä....)

  VastaaPoista
 2. Heis, onko Sre mukana Shanghaissa? Mäkin olen näillä näkymin piipahtamassa siellä toukokuun lopussa Yliopiston porukan kanssa. Mustakin toi video oli ihan hauska ja kivasti animoitu, mutta paremmankin joku olis varmaan osannu tehdä... siis nimenomaan paremmin suomalaista ruokaa mainostavan. Ja miksi suomalaista ruokaa mainosti apinat? Eihän niitä ole täällä mailla halmeilla? Kas kun ei kirahvit tai norsut tai leijonat...

  VastaaPoista
 3. Video on aika kiva, mutta muuten olen kyllä jo aika kyllästynyt tähän "suomalainen ruoka on aitoa ja tuoretta" -kliseeseen. Meillä on marjat ja meillä on sienet ja meillä on puhdas luonto, mutta minusta se ei enää oikein riitä perusteluksi aitouteen ja tuoreuteen. Kun se kesäkin tosiaan on niin lyhyt... Pitäisi keksiä jotain omaperäisempää tai ainakin sanoille lisää katetta.

  VastaaPoista
 4. Syömäri Jantunen: Hyvä pointti noista apinoista. Totta on, että vähän ohueksi tämä jää, hauskuudesta huolimatta. Kiva kuitenkin, että ruoka on mukana! Sre ei tässä ole takana.

  Anonyymi: Onhan se noinkin. Katetta ainakin kaipaisin noille sanoille. Tuota "aitoa ja tuoretta" -juttua ei välttämättä turisti juuri näe, jos vierailee vaikka tavallisessa ruokakaupassa.

  VastaaPoista